maanantai 12. toukokuuta 2014

Ken ei enää lennä.

Huomasin tuossa juuri että Murder S varmaan pisti Kenin maahan, iäksi. 
Huomasin siis koulupöydälläni olleen Ken figuurin makaavan, ja säikähdin. Säikähdin syystä, sillä figuurin tikku.... oli POIKKI... :( . Joudun siis ostamaan uuden Kenin, koska vanha Ken kuoli. En ihmettele sen katkeamista sillä koulupoydälleni heitän kaikki romut, ja tarpeelliset esineet.

Ken ei enää lennä?
Se tulee siis siitä että se ei ole enää ikinä tikun päässä hyppäämässä.

Tästä lähtien muitan että tikulliset ovat huonoja.

3 kommenttia:

  1. Lainaus kommentistani Kaksoissolassa:

    "Olen kuullut, että vastaavanlaisilla tikuilla (hammastikku, coctailtikku, pumpulipuikon tikku?) figuurin saa jälleen alustaansa melko pienellä vaivalla. En tiedä löytyykö mitään täysin vastaavaa enkä usko, että tikun liimaaminen toimisi ehkä kovinkaan hyvin. Uudenveroista figuurista tuskin saa ilman tikkua, mutta mikäli tarkoitus on vain saada se alustaan niin tuo voisi toimia."

    VastaaPoista
  2. Minä en koskaan ole käsittänyt, miksi nuo figuurit on suunniteltu noin tyhmästi. Irtonainen pidiketikku on ollut kadota minullakin monta kertaa siivoilun yhteydessä. Onhan noissa se hyvä puoli, että hahmoille saa eri asentoja, mutta miksi nuo ratkaisut on pitänyt tehdä noim vaikeiksi :D toivottavasti saat korjattua omasi :(

    VastaaPoista
  3. Kiitos Anttu ideoista. Liimasin hammastikun toiseen päähän Kenin ja toiseen sen alustan. Kaukaa katsottuna se näyttää oikealta tikulta.

    VastaaPoista